Συνέργειες για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης

 

 Στις άμεσες προτεραιότητες του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης είναι η συνεργασία με τον δήμο για τη λειτουργία του Info Kiosk της Πλατείας Αριστοτέλους και τα Σαββατοκύριακα, όπως είπε η πρόεδρος του Οργανισμού και αντιπεριφερειάρχης Κ.Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".

   "Συζητήσαμε με τον αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης, Σπύρο Πέγκα, για τον τρόπο που μπορεί να συνδράμει ο Οργανισμός Τουρισμού -στον οποίο είναι μέλος ο δήμος Θεσσαλονίκης- ώστε τοενημερωτικό περίπτερο (Info kiosk), που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους, να λειτουργεί και τα Σαββατοκύριακα για την ενημέρωση των τουριστών και είμαστε πολύ κοντά στην εύρεση λύσης" είπε η κ.Πατουλίδου.

   Το συγκεκριμένο περίπτερο λειτουργεί τις καθημερινές, αλλά όπως επεσήμανε η κ.Πατουλίδου, τα Σαββατοκύριακα που οι τουρίστες στην πόλη είναι περισσότεροι δεν είναι ανοιχτό για να παρέχει πληροφορίες και αυτό πρέπει να αλλάξει.

   Η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού αναφέρθηκε επίσης στην εικόνα που παρουσιάζει ο δρόμος που οδηγεί στη Χαλκιδική και εξέφρασε την αγανάκτησή της για την αδιαφορία ορισμένων πολιτών σχετικά με τη ρίψη μπάζων. "Δεν είναι δυνατόν τα συνεργεία της Περιφέρειας να καθαρίζουν τους χώρους και σε λιγότερο από τρεις μέρες να γεμίζουν πάλι οι δρόμοι σκουπίδια" σημείωσε χαρακτηριστικά ενω τόνισε την ανάγκη να υπάρχει η αίσθηση της ατομικής ευθύνης, αλλα και η αγάπη για τον τόπο μας.

Ν.Καζαντζίδου


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana