Αξιοποίηση του ιστορικού «Καφέ Κρυστάλ» στην πόλη της Μυτιλήνης

 

Πραγματοποιήθηκε  στη γενική γραμματεία Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής συνάντηση με θέμα την αξιοποίηση του ιστορικού «Καφέ Κρυστάλ» στην πόλη της Μυτιλήνης ως πολιτισμικού χώρου και ταυτόχρονα χώρου προβολής των λεσβιακών προϊόντων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός του γενικού γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Γιαννέλλη Θεοδοσιάδη  ο Στ. Ηλιάδης επικεφαλής του Δικτύου Νήσων Αιγαίου, Στ. Ελλάδας και Πελοποννήσου της Τράπεζας Πειραιώς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Βαγγέλης Μυρσινιάς, η καθηγήτρια Μουσειολογίας του τμήματος πολιτισμικής τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου Νάσσια Χουρμουζιάδη και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων που θα συμπράξου στο εγχείρημα.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, η Τράπεζα Πειραιώς έδωσε το πράσινο φώς στον γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοίνωσε την δωρεάν παραχώρηση του ανωτέρω χώρου  στο Επιμελητήριο Λέσβου για τη σχετική αξιοποίησή του. Αποφασίστηκε επίσης η δημιουργία από το Επιμελητήριο επιτροπής διαχείρισης του όλου θέματος, αφού προηγουμένως το θέμα  έρθει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου.

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana