Ξεκινά σε λίγες ημέρες η νέα τουριστική καλοκαιρινή περίοδος για τον αερολιμένα του Βόλου

 

Ξεκινά σε λίγες ημέρες η νέα τουριστική καλοκαιρινή περίοδος για τον αερολιμένα του Βόλου,στην Νέα Αγχίαλο,με τις πρώτες πτήσεις να καταφθάνουν και οι πρώτοι τουρίστες να κατευθύνονται στα μέρη που επέλεξαν για να απολαύσουν την ελληνική Ανοιξη με τον λαμπερό ήλιο.

        Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο του Λαζάρου,στις 8 Απριλίουμε με τις αφίξεις δύο ταυτόχρονα πτήσεων της "Transavia France" που θα φέρουν εκατοντάδες Γάλλους τουρίστες,οι οποίοι θα προωθηθούν για τις διακοπές τους στο "Κλαμπ Μεντιτεραννέ" στον Αγιο Γεώργιο της Λιχάδας στην Βόρεια Εύβοια.

        Με την κάθε πτήση της "Τransavia France" αναμένεται να φθάσουν περισσότεροι από 180 Γάλλοι,δηλαδή πάνω από 350 τουρίστες την ιδια ημέρα. 

        Ο αερολιμενάρχης του αεροδρομίου Κώστας Ευσταθίου επεσήμανε ότι φέτος οι πτήσεις τσάρτερ ξεκινούν πολύ πιο νωρίς σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά που ήταν απογοητευτική μετά την αποχώρηση της Ryanair,αλλά που καταβλήθηκαν προσπάθειες ώστε να γίνει προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιρειών και καθιέρωση νέων απευθείας πτήσεων-συνδέσεων του υπερσύγχρονου αεροδρομίου του Βόλου.

         Ο στόχος και οι προσπάθειες ευόδωσαν εν μέρει αφού υπολογίζεται ότι η φετεινή περίοδος θα επιμηκυνθεί κατά 25 ημέρες περίπου και το πλάνο-μέχρι στιγμής-των φετινών εβδομαδιαίων πτήσεων υπολογίζεται στις δέκα συνολικά κατά μέσο όρο, δύο παραπάνω σε σύγκριση με την περυσινή σεζόν,οι οποίες προέρχονται από Αμστερνταμ,Λονδίνο,Μάντσεστερ,Βρυξέλλες,Παρίσι,Βιέννη και Ζυρίχη,ενώ την ίδια ώρα υπάρχει μεγάλη ζήτηση και για τις δύο νέες πτήσεις της "Condor" μεταξύ Βόλου και Μονάχου και της "ΤUI" μεταξύ Βόλου και Βρυξελλών,που αρχίζουν να εκτελούν δρομολόγια από το Σάββατο 29 Απριλίου.

         Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία του αερολιμένα του Βόλου,στην Νέα Αγχίαλο,τα αναμενόμενα αεροσκάφη είναι Airbus και Boeing,δηλαδή μεγάλης χωρητικότητας που σημαίνει ότι οι εταιρείες έχουν προγραμματίσει να μεταφέρουν προς την Μαγνησία και την Κεντρική Ελλάδα περισσότερους τουρίστες,σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana